vineri, 15 iunie 2012

Strategia informatica a companiei

Viteza cu care circula informatiile este data in primul rand de performanta echipamentelor cu care sunt dotate companiile care prelucreaza bazele de date de care dispun, lucru care este esential in procesul de lucru si interconectare intre diversi furnizori si clienti. Un volum mare de date necesita in mod categoric si strategic utilizarea unui server dell performant, care sa poata in primul rand sa stocheze in deplina siguranta pachetul de informatii al companiei, fara a exista vreo clipa problema alterarii acestora prin pierdere, distrugere provocata sau inutilizare din pricina unor defectiuni de ordin tehnic.

Pe langa aspectul static al strategiei informatice de care o companie trebuie sa tina seama, in sensul stocarii la sediu a bazei de date, este la fel de importanta si solutia mobila a accesarii acestora prin utilizarea unui laptop dell, care se va putea conecta prin intermediul internetului la informatiile stocate in acest server dell. Este usor de imaginat utilitatea acestui model de accesare de la distanta, mai ales in situatiile in care compania are clienti care solicita asigurarea unor mentenante direct la sediul lor sau ofertarea directa de catre companie a unor solutii live oferite clientului.

Trendul afacerilor este directionat catre solutiile mobile prin care compania va putea aduce si mai aproape de client variantele si propunerile de rezolvare ale cerintelor acestuia. In mod evident clientul va fi satisfacut atunci cand va putea observa ca direct pe masa sa de lucru ii vor fi prezentate toate oportunitatile pe care compania le poate oferi, vizualizand pe ecranul unui laptop dell informatiile pe care le asteapta. In tot acest timp un server dell este cel care va furniza in timp real necesarul din baza de date, astfel incat strategia informatica pe care ati pus-o la punct va deveni realitate.

Nu va ramane decat sa evaluati corect necesarul de capacitate al unui server dell si puterea sa de interconectare rapida cu reteaua de internet pentru ca mai apoi cu ajutorul unuia sau a mai multor echipamente portabile de tip laptop dell sa fructificati avantajele gestionarii in siguranta si cu maxima eficienta a datelor companiei.

Pasul urmator al strategiei informatice a companiei pe care o detineti, este desigur legat de folosirea unor echipamente de imprimare a diverselor propuneri de afaceri, strategii de lucru, ofertari de preturi catre clienti sau vizualizari pe hartie a diverselor faze de lucru ale contractelor pe care le aveti in derulare. Sunt suficiente momente in care documentele sunt strict necesare pentru bunul mers al companiei, astfel incat prezentarea lor pe hartie trebuie sa fie impecabila din punct de vedere al imprimarii.

Daca veti opta pentru echipamente de imprimare hp trebuie sa tineti cont de volumul estimat de imprimare pe care il considerati a fi realizat lunar de catre companie. Acest volum se va reflecta si in necesarul de consumabile imprimanta pe care il veti folosi, lucru care trebuie luat in calcul pentru asigurarea unui stoc suficient in cadrul companiei. Avand in vedere ca rabatul de la calitate este strain companiei pe care o conduceti, atunci si aceste consumabile hp vor fi cele utilizate pentru echipamentul de imprimare.

Pe langa evidenta calitatii imprimarii oferita de folosirea de consumabile hp recomandate de producatorul echipamentului detinut, veti primi doua bonusuri in timp. Unul se refera la faptul ca imprimanta isi va mari durata de functionare optima datorita faptului ca este alimentata cu consumabile imprimanta de calitate, iar cel de-al doilea este dat de imaginea cu care compania este perceputa de catre clienti prin prezentarea impecabila a documentelor prin care interactioneaza cu acestia. Nu este cazul sa ratati o evolutie pozitiva a companiei atat timp cat datele si accesarea lor se va face in siguranta, este necesar ca si imprimarea acestora la nevoie sa fie pe masura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu